Aisha

Alla inlägg under november 2009

Av Aisha - 4 november 2009 11:04

TVILLINGARNA  

  

22 maj - 21 juni - oberäknelig, rastlös, sällskaplig

 

Här har vi en personlighet med två olika sidor, ena ögonblicket glad och lekfull, nästa reserverad och otillgänglig. Hon är mycket intelligent och lättlärd, både på gott och ont. Hon kan lätt hitta på en massa hyss och bus. Hon är väldigt sällskapssjuk och kan ha svårt att vara ensam någon längre stund. Hon kräver omväxling och massor av mental stimulans, annars blir hon lätt understimulerad och stressad. Hon är en hejare på att klura ut svåra uppgifter. Hon har lätt att anpassa sig i olika miljöer. En Tvillinghund vill inte sova bort sitt liv och håller sig också ungdomlig hela livet. Hon mognar sent. Detta är en charmig varelse som skänker sin ägare många roliga stunder och hon älskar barn, ja människor överhuvudtaget. Hennes känsliga organ är nervsystemet, lungorna, benen och armbågarna. Hon drabbas ofta av eksem och allergier och depressioner är inte ovanliga. Hon behöver vistas ute mycket för hälsans skull. När det gäller maten kan hon ena dagen sluka sin portion för att nästa dag matvägra. Hon har också tävlingsinstinkt och kan nå framgång inom olika hundsporter. Hon trivs med resor och anpassar sig lätt i nya miljöer. Tvillingarna trivs ihop med sociala utåtriktade personer som gillar ett ombytligt och händelserikt liv. Passar mycket bra ihop med personer födda i Skytten och Vattumannen.

Hundhoroskop

Av Aisha - 2 november 2009 09:19

Helgen har varit lugn. Jag har träningsvärk efter min ringa insats som hantlangare i fredags. Kontorsmusklerna är lite förslappade...


Långa härliga promenader har det blivit. Massor av timmar ute i det fina höstvädret. Igår var jag ner en sväng på stan o kollade in de gormande AIK-fansen.


Annars mycket tända ljus och soffmys. Tiden räcker till mycket mer nu sen jag slängt ner TVn i källaren.


  



  



  




  


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Göteborgsväder

Vädret Göteborg

Ätit choklad?

Calculator provided by Ask A Vet Question.

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

De fyrbenta i flocken

Aisha 

 

Baltazar 

    

Pepita

  

      

Sök i bloggen

Länkar

Gästbok

Translate

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards